14. 8. 2014   |   Recepty

Grilovaná krkovička v marinádě

Suroviny

Marináda -rozpis na 1 kg masa:
1 lžíce majoránky
1 lžíce solamylu
1 lžíce kmínu
1,5 lžíce pepře
1,5 lžíce kari
1,5 lžíce soli
0,5 lžíce červené papriky
10 ks stroužků česneku
2 ks vejce
worčesterová omáčka
kečup
olej


Plátky krkovičky.

Postup přípravy receptu

Marináda = Všechny ingredience důkladně promícháme. Kečup a worčesterovou omáčku s olejem doplníme dle vlastní chuti a požadované hustoty marinády. Marinádu pak necháme 30 minut uležet v chladnu.

Plátky krkovičky potřeme marinádou a naskládáme do uzavíratelné nádoby. Necháme odležet - nejlépe přes noc, ale klidně i 2-3 dny. Poté grilujeme buď venku na zahradním grilu, nebo i v troubě, která má gril - tak jako jsem to udělala já.

Autor: hanahcotton

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz