14. 8. 2014   |   Recepty

Grilovaná líčka

Suroviny

1-3 kusy hovězích líček (podle hostů u grilu), vývar, kořenová zelenina, česnek, celý pepř, bobkový list, nové koření, sůl

Na potření olej a oblíbené koření.

Postup přípravy receptu

Opláchnuté maso nakrájíme na větší kusy (porce) a dáme vařit do vývaru se zeleninou, česnekem a kořením do měkka.

Hotová je z vývaru vytáhneme, necháme vychladnout a potřeme marinádou z oleje a koření. Můžeme je takto nechat v chladu odležet, ale je možno grilovat ihned po naolejování.

Negrilujeme dlouho, jen tak, aby maso chytilo z grilu barvu a vůni.

Podáváme je se zeleninou a čerstvým pečivem.

Autor: cathleen

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz