Suroviny
300 g prsíček
3 plátky pršutu
3 plátky uzeného sýra s medvědím česnekem
Brambory dle porcí
Sůl
Olej
Na marinádu:
1 PL vinné hořčice
1 vejce
1 ČL solamylu
1 PL orchestru
Olej
Sůl
Zelený pepř
Postup přípravy receptu
Přísady na marinádu důkladně prošleháme. Naložíme maso a necháme odležet.
Z alobalu vystřihneme obdélníky podle počtu porcí. Potřeme olejem, položíme brambory nakrájené na plátky, osolíme. Pak vložíme pršut, plátek cibule, sýr a plátek masa. Balíček pevně zabalíme a vložíme na rozpálený gril. Grilujeme 38 minut, poté balíček otočíme a grilujeme 15 minut.
Vždy respektujeme zkušenosti s vlastním grilem.
Autor: ladka staffen