20. 8. 2014   |   Recepty

Grilovaná vinná klobása s paprikou, cibulí a česnekem

30 min

Nízká

Suroviny

250 g vinné klobásy
Po půlce ½ červené a žluté papriky
1 cibule
3 velké stroužky česneku
Sůl, pepř, tymián, drcený rozmarýn – vše po špetce
Trochu oleje

Postup přípravy receptu

Klobásku rozpůlíme a každou polovinu stočíme do šneku a zajistíme párátkem nebo špejlí.
Papriky nakrájíme na poměrně velké kousky. Česnek podélně rozpůlíme, cibuli nasekáme na hrubé kousky. Z koření a oleje umícháme kašičku.
Mašlovačkou namočenou ve směsi oleje a koření potřeme šneky a kousky zeleniny.
Vložíme na alobal, pečlivě zavineme a grilujeme po obou stranách cca 20 minut.

Autor: ladka staffen

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz