Suroviny
600-800 g krkovičky na plátky, sůl
směs na naložení:1 lžička sladké mleté papriky, 1/2 lžičky chilli, 1 lžička oregana, 1 lžička mletého nového koření, 1 lžička koriandru, 1 menší cibule, 3 stroužky česneku, 1 lžička hořčice, sůl a olej.
Postup přípravy receptu
Krkovičku pomačkáme jen sevřenou dlaní a trochu osolíme z obou stran. Mleté koření proímícháme se solí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, najemno utřený česnek a promícháme s hořčicí a olejem. Do této směsi naložíme připravenou krkovičku a necháme přikryté v lednici nejméně 24 hodin(marinovala jsem 3 dny). Poté plátky grilujeme a maso neustále potíráme pastou která nám zůstala až do vypotřebování. Grilujeme, až se nám zdá maso měkké a můžeme servírovat.
Autor: Bibinka