18. 8. 2014   |   Recepty

Grilované jablíčko v medově skořicové peřince

25 min

Nízká

Suroviny

Na 1 porci:
8 plátků jablka nakyslé chutí
1 lžíce medu
1 lžíce skořice
Alobal, olej

Postup přípravy receptu

Plátky jablka (cca 1,5 cm silné) potřeme olejem z obou stran. Rozmícháme med se skořicí a pečlivě směsí jablíčko taktéž z obou stran potřeme. Na dostatečně velký kus alobalu poklademe plátky. Pečlivě uzavřeme. Na rozpáleném grilu grilujeme asi 12 minut po každé straně, pak rozbalíme a ještě necháme plátky na mřížce tak 2 minuty, aby se otiskl vzorek mřížky.
Ihned podáváme.

Autor: ladka staffen

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz