30. 6. 2014   |   Recepty

Grilovaný kuřecí steak

Suroviny

Kuřecí prsa /s kůží bez kosti/

Na naložení:
2 dcl oleje,
1/2 balíčku koření Kuřecí steak s červeným pepřem
1/2 balíčku koření Country Reny

Postup přípravy receptu

Vykostěná kuřecí prsíčka s kůží si na několik dnů naložíme do směsi oleje a koření. Během marinování v lednici několikrát otočíme, aby bylo maso stejnoměrně proležené.
Roztopíme v zahradním grilu a opečeme do křupava a doměkka z obou stran.
Kuřecí steaky jsou nejlepší, když je ugrilované podáváme nakrájené na plátky přes vlákno a když nejsou vysušené z dlouhého grilování.

Autor: ivulinka

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz