Suroviny
Ingredience na 1 porci:
1 kotleta
1 oloupaný a na plátky nakrájený brambor (dle velikosti kotlety a brambory)
2 uzené plátky slaniny a 2 plátky uzeného bůčku (dle velikosti plátku a kotlety)
2 plátky cibule
1 cherry rajče na plátky
1 kousek zelené papriky na plátky
1 plátek cibule
Sůl, pepř, červená paprika
Olej, alobal
Postup přípravy receptu
Na alobal potřený olejem položíme naříznutou a naklepanou kotletu. Na ni vložíme bůček, pak plátky osolených a opepřených brambor. Narovnáme rajče, papriku, cibuli, přikryjeme slaninou, poprášíme paprikou, posolíme, opepříme.
Uděláme pevný balíček a grilujeme na 4. stupni asi 70 minut a obracíme v průběhu. Maso necháme 10 minut odpočinout a až pak rozbalíme.
Autor: ladka staffen