14. 8. 2014   |   Recepty

Krkovice na grilu nejen pro začátečníky

Suroviny

na jednu porci použijeme
200 g plátek vepřové krkovice
1 lžíce hotové“Brbecue marinády“/Kaufland,Lidl,Albert,Interspar
špetka uzené papriky
špetka citronového pepře
sůl na dochucení

Postup přípravy receptu

Maso přes potravinářskou folii velice zlehka naklepeme. Okořeníme, vetřeme barbecue marinádu, maso zamotáme do závitku a dáme alespoň na hodinu uležet. Pokud nespěcháme, vložíme do uzavíratelné nádobky a necháme do druhého dne.
Plátek masa položíme na rozehřátý a olejem potřený gril, nebo grilovací pánev a grilujeme z každé strany přibližně 6minut.
Na talíři podle potřeby dochutíme solí. Podáváme s pečivem a různými dipy.

Autor: Anna Kocikova

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz