31. 8. 2014   |   Recepty

Kuřecí prsa v marinádě z Cideru

30 min

Nízká

Suroviny

1 lžíce třtinového cukru
250 ml Cideru
2 lžíce vinného octa
2 lžíce olivového oleje
1 kg kuřecího masa

sůl, tmavé krémové balzamiko

Postup přípravy receptu

Ve sklenici důkladně protřepeme všechny suroviny na marinádu a naložíme do ní maso nakrájené na jednotlivé porce asi na dvě hodiny.

Poté maso grilujeme, pak necháme pět minut odpočinout a před servírováním lehce osolíme. Na talíři dozdobíme tmavým hustým balzamikovým octem.

Podáváme s libovolnou přílohu: světlé nebo tmavé pečivo, dušená či grilovaná zelenina, saláty - a s lahví Cideru.

Autor: Daniela Svobodová

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz