Suroviny
4x hermelín,
8x plátek slaniny,
1x jarní cibulka,
1-2x rajčata,
koření grilovaný sýr,
olivový olej,
alobal
Postup přípravy receptu
Na čtyři porce si připravíme 4 kousky alobalu velkých tak aby se do nich dal zabalit hermelín. Na alobal položíme křížem vždy po dvou plátcích slaniny, na ně dáme hermelín, posypeme kořením a zakapeme olivovým olejem. Jarní cibulku nakrájíme na drobno a dáme na hermelín. Rajče nakrájíme na plátky a položíme na cibulku. Slaninu která nám zůstala koukat z pod hermelínů přehneme nahoru a celý hermelín tak zabalíme. Uděláme z alobanu uzlík a necháme aspoň 2 hodiny uležet v chladu. Nejlepší je po 2-3 dnech v lednici. Grilujeme dokud hermelín nezměkne. Dobrou chuť.
Autor: hannyy