25. 8. 2014   |   Recepty

Pikantní burger na grilu z hovězího masa, hořčice a tymiánu

20 min

Střední

Suroviny

750 g mletého hovězího masa
1 lžička nasekaného čerstvého tymiánu
1 PL worcesteru
1 červená cibule
1 lžíčka ostré dijonské hořčice
sůl, pepř
3 PL majonézy ( nebo zakysaná smetana + hořčice)
plátky rajčat a papriky
ledový salát nebo rukola

Postup přípravy receptu

Maso dáme do mísy, přidáme tymián, ostrou hořčici, sůl a pepř. Pečeme na grilu z obou stran cca 5-6 minut. Rozkrojíme housky, dáme je také na chvíli na gril, poklademe je salátem, plátky rajčat a paprik. Přidáme majonézu, burger a ozdobíme cibulkou a bylinkami.

Autor: Ivana Černá

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz