Suroviny
4 porce rybích filetů (já měla pstruha s červeným masem)
2 lžičky nastrouhané citronové kůry
2 lžičky čerstvého kopru
2 stroužky česneku
1 lžička čerstvého nasekaného rozmarýnu
bílý pepř, sůl, olivový olej, kousek másla
Postup přípravy receptu
Rybí maso marinujeme dvě hodiny v citronovo-bylinkovo-česnekové směsi. Před grilováním lehce setřeme česnek a bylinky, aby se maso nepřipalovalo, a grilujeme z obou stran mírně dočervena. V případě potřeby použijeme na grilování zbylý olej z marinády.
Na závěr na hotové porce položíme kousek studenéno másla a ozdobíme plátky citronu a bylinkami.
Pstruha můžete nahradit i jiným rybím masem.Třeba tilápií, candátem, lososem atd.
Autor: Daniela Svobodová