Suroviny
Sýr cihla vcelku - množství podle toho, kolik sníme
zelenina - čerstvá nebo mražená, různé druhy podle chuti /já měla svoji oblíbenou mraženou z Lidlu - asijskou/
marináda - na jakou jsme zvyklí na grilování
Postup přípravy receptu
Sýr nakrájíme na kostky, dáme do misky, přidáme zeleninu a promícháme. Čtverec alobalu vytřeme olejem /pokud není v marinádě/, jinak marinádou, nasypeme směs sýra a zeleniny, lehce pomarinádujeme, pořádně uzavřeme alobal a dáme na gril. Já balíčky na gril pro jistotu vždycky balím ještě jednou.
Sýr se lehce připeče, roztaví a zeleninka je akorát udělaná. Všechno se tak nějak krásně spojí. Jde krásně z alobalu sundat. Nesmíme dávat na gril moc nízko, aby se sýr nespálil.
My máme tuto zeleninu rádi, je totiž ochucená a je výborná k těstovinám i k masu.
Autor: Jaaja