29. 8. 2014   |   Recepty

Treska na grilu s krustou ze zakysané smetany, rajčaty, sýru a jarní cibulky

15 min

Střední

Suroviny

800 g tresky
1 PL sušených rajčatek
3 PL zakysané smetany
sůl, pepř, drcený kmín
strouhaný ementál a 1 jarní cibulka

Postup přípravy receptu

Tresku omyjeme, osušíme, posypeme solí a kmínem. Na krustu smícháme : zakysanou smetanu se sušenými rozmačkanými rajčátky v olivovém oleji s olivami a rybku dáme na gril. Když začíná treska zlátnout, posypeme ji nastrouhaným sýrem smíchaným s nasekanou jarní cibulkou. Grilujeme do chvíle, než se sýr roztaví. Podáváme s pečivem nebo s grilovaným bramborem.

Autor: Ivana Černá

Toprecepty.cz Toprecepty.sk Topmoucniky.cz Topgrilovani.cz Topkonicek.cz